Welkom bij The Leather Palace

Connect with Facebook

Heren jassen met bontkraag

Tijdens de winter wilt u toch ook een goeie warme jas? Één die ook uw hals en hoofd tegen de koude kan beschermen? Onze heren jassen met bontkraag komen u in deze wensen volledig tegemoet. Zowel het leer of nylon van het lijf van onze heren jassen, als de bontkraag is van superieure kwaliteit. The Leather Palace biedt u dit alles voor opmerkelijk scherpe prijzen aan.

Heerlijk warm en zacht

Onze collectie heren jassen met bontkraag bestaat uit combinaties van leer/ bont, nylon/bont/ leer én nylon/ bont. Wij werken alleen met hoge kwaliteit lamsleer of buffelleer. De bontkragen zijn gemaakt van 100% wasbeerbont en daarom heerlijk warm en zacht. Met zo’n jas komt u de winter wel door!

Bel of bestel

The Leather Palace heeft een uitgebreide jassencollectie voor heren. Kijk nu voor úw perfecte exemplaar met bontkraag op onze website en bestel voordat hij niet meer op voorraad is. Voor meer informatie kunt u bellen met 06 – 43 22 15 50 of een e-mail sturen naar info@leatherpalace.nl.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te browsen op onze website gaat u ermee akkoord dat wij cookies plaatsen. Meer informatie.
x