Welkom bij The Leather Palace

Connect with Facebook

Goedkope bontjassen

In de regel zijn bontjassen absoluut niet goedkoop. In veel winkels zult u zelfs schrikken van de prijskaartjes die eraan hangen en de betrekkelijk slechte kwaliteit die u ervoor terugkrijgt. Bij The Leather Palace is dit wel anders. Bij ons vindt u goedkope bontjassen volgens de laatste mode. Het bont dat in de jassen is verwerkt, is 100% wasbeerbont en van eersteklas kwaliteit.

Voor mannen én vrouwen

Waarom duur doen als u bij The Leather Palace voor goedkope bontjassen terecht kunt? Bij ons heeft u de keuze uit verschillende modellen voor mannen én vrouwen. Wacht niet langer en bekijk onze collectie in de webwinkel van The Leather Palace. Trakteer uzelf op een heerlijk warme winter!

Contact?

Wist u al dat wij voor een ‘wel heel goedkope manier’ van het verzenden van onze bontjassen kiezen? Het kost u… helemaal niets! Dit hoort bij onze service. Zo kunt u ons ook bellen op: 06 – 43 22 15 50 voor meer informatie over ons assortiment of klantvriendelijke werkwijze. Liever mailen? Dat kan naar: info@leatherpalace.nl of door gebruik te maken van ons contactformulier.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te browsen op onze website gaat u ermee akkoord dat wij cookies plaatsen. Meer informatie.
x