Retourneren


Bij The Leatherpalace.nl heeft u voor al uw bestellingen 14 dagen om te retourneren.
Dit geldt vanaf het moment dat de bestelling in uw bezit is. Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken en/of passen, tenzij anders vermeld. Na afloop van deze termijn komt de koop definitief tot stand en bent u eigenaar van het gekochte goed.

 

Retourneren

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.
Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

 

Bij een retourzending dient u altijd het ingevulde retourformulier en het originele pakpon/factuur bij te voegen.
Voor meer informatie verwijzen we u naar onze algemene voorwaarden.


!! Let op bij het retourneren altijd aangetekend opsturen, niet aangetekende verzendingen is op eigen risico !!