Leren jas dames

Een leren jas dames, is een tijdloos kledingstuk dat je jarenlang met veel plezier draagt. Dit mooie natuurproduct is niet alleen duurzaam, maar past in welk modebeeld dan ook. Leather Palace biedt je de keuze uit legio modellen van topkwaliteit. Bij ons vind je een leren jas voor klassieke dames, maar ook voor zij die houden van stoer.

Legio modellen

Zo hebben wij bijvoorbeeld korte, strakke modellen leren jassen voor dames. Ze hebben een pasvorm die het beste in je figuur naar boven halen. Ook kun je kiezen uit het type colbert of blazer en dan zijn er de halflange varianten. Welke stijl of kleur je ook kiest: onze kwaliteit is constant en onze prijzen van een zeer laag niveau.

Snuffel in onze webshop

Wil je weten welke leren jas jou op het lijf is geschreven? Wacht dan niet en snuffel rond in onze webshop. Het lams –en buffelleer van onze dames collectie jassen is van de allerhoogste kwaliteit. Sla je slag! Meer weten over onze collectie of service? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Stuur ons een e-mail via:info@leatherpalace.nl of bel naar: 06 – 43 22 15 50.

Meer gerelateerde onderwerpen over Leren jas dames: Leren Jassen Dames, Leren jassen bontkraag, Winterjassen met bont, Leren jassen online, Leren jack dames, Wasbeer bont winterjassen, Leren jasjes, Leren jack heren, Leren jas dames, Goedkope bontjassen