jas met bontkraag


Jas met bontkraag

Comfortabel, stoer, tijdloos: de jas met bontkraag is na decennia weer helemaal terug van weggeweest en dat merken wij bij The Leather Palace. Met leer als basis is de kleding in onze collectie geschikt voor gure winters waarin u optimaal beschermd wilt zijn tegen de elementen.


Om aan de toegenomen vraag te voldoen, vindt u bij ons een ruime collectie jassen met bontkraag. Voor de heren klassieke modellen in degelijke kleuren en voor de dames getailleerde exemplaren met een grote variëteit aan kleuren. Bij ons bestelt u eenvoudig vanuit uw luie stoel.

Uw specialist in lederwaren
Behalve voor een jas met bontkraag bent u bij ons aan het juiste adres voor allerlei andere lederwaren. Voorbeelden hiervan zijn leren riemen, leren tassen enmotorjassen. Omdat wij uitsluitend online zaken doen, kunnen wij flink in de kosten besparen. En dat merkt u aan onze aantrekkelijke prijzen.


Wanneer u eenmaal uw keuze heeft gemaakt, is bestellen verrassend eenvoudig. U betaalt voor uw aankoop in een SSL-gecertificeerde omgeving, waarna wij u onmiddellijk informeren over de levertijd. Het prettige is dat u bij The Leather Palace geen verzendkosten betaalt. Dus waar wacht u nog op? Werp meteen een blik in onze online leerwinkel.


Meer gerelateerde onderwerpen over Goedkope bontjassenLeren jack herenBontjassenLeren jack damesHeren bontkraagLeren jasjesWinterjassen met bontLeren Jassen HerenHeren Leren JasWasbeer bont winterjassenGoedkope bontjassen