Winterjas met bontkraag | The Leather Palace


Winterjas met bontkraag

Klimaatverandering of niet, de winters in Nederland zijn nog steeds behoorlijk koud. De gure wind die we tot op onze botten voelen, brrr… Je zou het liefst de hele dag binnen blijven, opgerold op de bank en starend in een knisperend haardvuur.


Gelukkig is er een oplossing voor de ‘winter blues’. Bergbeklimmers zeggen terecht dat kou niet bestaat; er bestaat alleen maar slechte kleding. Als u er zo tegenop ziet om de deur uit te stappen, is de kans groot dat uw winterkleding niet warm of winddicht genoeg is. De oplossing: een leren winterjas met bontkraag kopen. Bij The Leather Palace heeft u een ruime keuze uit modieuze kledingstukken gemaakt van leer en bont.


Gratis verzending

Een winterjas met bontkraag houdt de wind effectief bij de meest gevoelige zones weg: uw hals en nek. Van nu af aan geen verkoudheid meer door slechte isolatie, maar een comfortabel gevoel, zelfs wanneer de temperaturen diep onder het vriespunt zakken. Bekijk hier onze collectie voor dames en voor heren.


Of u nu een leren tas, één van onze winterjassen of een heel pakket aan lederwaren bestelt, bij The Leather Palace betaalt u geen verzendkosten. Geen wonder dat steeds meer klanten de weg naar onze virtuele deur weten te vinden. Bekijk hier onze collectie of bel ons voor meer informatie op tel. 06 - 43 22 15 50. 
Liever mailen? Dat kan naar: info@leatherpalace.nl of door gebruik te maken van ons contactformulier.

 

 Meer gerelateerde onderwerpen over Goedkope bontjassenLeren jack herenBontjassenLeren jack damesHeren bontkraagLeren jasjesWinterjassen met bontLeren Jassen HerenHeren Leren JasWasbeer bont winterjassenGoedkope bontjassen

 

Winterjas met bontkraag  Jas met bontkraag