Leren jassen


Leren jassen: zóveel voordelen

Ze zijn van alle tijden, maar zullen nooit uit de mode raken. Leren jassen zijn veelzijdig, comfortabel en zien er stoer uit. Geen wonder dat ze een blijvende aantrekkingskracht uitoefenen op zowel mode-ontwerpers als consumenten. The Leather Palace is al ruim een decennium lang gespecialiseerd in de verkoop vande mooiste leren jassen. Of u er nu één voor op de motor, in het uitgaansleven of de zondagse boswandeling zoekt, bij ons slaagt u altijd.


Bontkraag tegen de wind
In plaats van, of in combinatie met, een sjaal zorgt een bontkraag voor een goede bescherming tegen die snijdende polderwind. Deze modieuze toevoeging aan uw leren jas bestelt u net zo eenvoudig in onze webwinkel als de jas zelf. U heeft hierbij keuze uit drie formaten bontkragen, zodat u precies de gewenste look kunt creëren. Voor advies over de juiste combinatie bereikt u ons op kantooruren op tel. 06 - 43 22 15 50.


Heeft u eenmaal de knoop doorgehakt, dan is bestellen eenvoudig en veilig. In een SSL-gecertificeerde omgeving rekent u af, waarna u de leren jas binnen de gestelde levertijd op het aangegeven adres ontvangt. Hadden we u al verteld dat u bij ons geen verzendkosten betaalt? Bij dezen.