Leren tassen: modieus en duurzaam | The Leather Palace


Leren tassen

Een plek voor uw mobieltje, uw make-up, uw portemonnee en meer vrouwenspulletjes nodig? Uiteraard zijn hand- en schoudertassen hier voor bedoeld. Maar wat voor materiaal tas kiest u? Wat ons betreft bekijkt u onze fraaie leren tassen, die behalve praktisch ook duurzaam zijn. Leer is immers gemaakt om de elementen te weerstaan en gaat daarom tientallen jaren mee, zelfs in het wisselvallige Nederlandse klimaat.


Het kopen van leren tassen is een investering waar menige vrouw laaiend enthousiast over is. Ze mogen dan ietsje meer kosten dan tassen van namaak-leer, maar ze blijven langer mooi en waterdicht. Bij The Leather Palace betaalt u, doordat wij uitsluitend online actief zijn, de laagst mogelijke prijzen voor echt lederen tassen.


Gratis verzending van leren tassen
Goedkoop online winkelen en u vervolgens blauw betalen aan portokosten? We hebben het allemaal weleens meegemaakt. En omdat wij weten hoe vervelend dit is, hebben wij besloten dit u niet aan te doen. Onze klanten betalen dan ook helemaal geen portokosten voor onze leren tassen of onze andere producten. Hoeveel of hoe weinig u ook bestelt, in alle gevallen dragen wij zorg voor de verzendkosten.


Meer weten? Bekijk hier onze collectie leren acessoires en tassen en bestel veilig online. Heeft u nog vragen, dan kunt u ons bereiken op tel. 06 - 43 22 15 50. Wij kijken er naar uit uw keuze uit onze leren tassen te zien binnenkomen.