Bestel leren riemen zonder verzendkosten | The Leather Palace


Leren riemen

Échte mannen weten het: geen enkele broek dient zonder riem te worden gedragen. Bij elke broek passen weer andere modellen en materialen. Voor spijkerbroeken zijn leren riemen bijvoorbeeld goed geschikt. En juist in deze leren riemen is The Leather Palace gespecialiseerd.


In binnen- en buitenland zoeken wij naar de beste en mooiste lederwaren. Na stevige onderhandelingen kopen wij ze in. Doordat wij uitsluitend online verkopen, is de marge op onze artikelen laag. Het resultaat: de laagst denkbare prijzen voor artikelen waar u in de winkel beduidend meer voor betaalt.


Geen verzendkosten
Leren riemen wegen niet zo veel. Een leren jas met bontkraag wel. Toch doen wij hier niet flauw over. In plaats van elk artikel op een weegschaal te leggen, sturen wij iedere bestelling gewoon gratis naar onze klanten. Inderdaad, u leest het goed: bij The Leather Palace betaalt u geen verzendkosten. Wel zo prettig, nietwaar?


Profiteer daarom van uw bezoek aan deze webwinkel en bekijk ook eens onze andere artikelen. Heren, heeft u al een leren portemonnee? En dames, wat dacht u van een leren tas? Ook voor motorrijders hebben wij een passende collectie. Hoe groot uw bestelling aan lederwaren ook is, wij nemen de verzendkosten voor onze rekening.