Mooie met Leren jassen bontkraag

The Leather Palace is dé winkel om een mooie leren jas met bontkraag op de kop te tikken. Voor dames en heren hebben wij een uitgebreide collectie voor bijzonder aantrekkelijke prijzen. Leren jassen met bontkraag vind je bij ons gecombineerd met een leren of polyester body. Pick your choice!

100% wasberen,- of vossenbont

Onze leren jassen met bontkraag zijn van topkwaliteit. De bontkraag is van 100% wasberen,- of vossenbont gemaakt en verwerkt in diverse modellen jassen. De kwaliteit van het leer staat voor duurzaamheid. Het blijft jarenlang mooi. Al met al koop je bij Leather Palace een jas waar je lang plezier van hebt.

Kijk in de webwinkel

Neem een kijkje in de webwinkel. Het zou zomaar kunnen dat er een leren jassen met bontkraag bij zit, die helemaal bij je past. Bij ons heb je geen minimum orderwaarde en betaal je geen verzendkosten. Neem contact met ons op als je vragen hebt, door te bellen met 06 – 43 22 15 50 of het contactformulier in te sturen. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@leatherpalace.nl of gebruik maken van ons contactformulier.

Meer gerelateerde onderwerpen over Leren jassen bontkraag: Leren Jassen Heren, Leren Jassen Dames, Leren jack heren, Leren jassen bontkraag, Heren Leren Jas, Leren jasjes, Goedkope bontjassen, Heren bontkraag, Leren jassen, Winterjassen met bont