Bontkraag kopen online stukken goedkoper | The Leather Palace


Bontkraag kopen

Die gure Nederlandse winters gaan u niet in de koude kleren zitten. Met het gebruik van natuurlijke stoffen als leer en bont bent u echter goed beschermd. The Leather Palace heeft zich in deze materialen gespecialiseerd en verkoopt modieuze en tegelijkertijd comfortabele winterjassen. Deze kunt u naar keuze uitbreiden met een bontkraag.


Een bontkraag kopen kan ook als u al een winterjas heeft. Door middel van drukknopen is deze op elke soort jas te bevestigen. Het customizen van een bestaande jas met een bontkraag is een eenvoudige manier om weer trendy over de straat te kunnen.

Bontkraag kopen kan eenvoudig online
Wilt u een bontkraag kopen? Bij The Leather Palace heeft u de keuze uit verschillende kleuren en breedtematen. Bij ons geen inferieur nepbont, maar rasecht wasberenbont, dat niet alleen mooi voor het oog en prettig voor uw hals is, maar  tevens een lange duurzaamheid garandeert. Ook prettig is het dat u bij uw bestelling, die wij in een beveiligde SSL-omgeving verwerken, geen verzendkosten betaalt.


Dus kijkt u gerust eens rond in onze webwinkel en profiteer van onze lage prijzen. Heeft u nog vragen, dan bereikt u ons tijdens winkeluren op tel. 06 - 43 22 15 50.