Bontjassen dames kopen online | The Leather Palace


Bontjassen: dames

Wie een tijdloze stijl en een ongeëvenaard comfort wil verenigen, heeft eigenlijk maar uit twee materialen de keuze: leer en bont. Van oorsprong ‘gemaakt’ voor de bescherming van dieren tegen de kou en wind, kunnen we ons geen betere stoffen wensen voor winterjassen. Op deze pagina laten wij u kennismaken met onze bontjassen. Dames hebben bij ons een ruime keuze uit bontjassen, maar kunnen ook leren jassen met een bontkraag op maat bestellen.


Behalve bontjassen voor dames, vindt u bij ons ook leren schoudertassen en handtassen. Deze laten zich prima combineren met dames bontjassen. Bij The Leather Palace is de deur uit gaan voor een bontjas niet langer nodig; u winkelt bij ons online.


Ook voor heren

Zowel dames als heren slagen bij The Leather Palace altijd. Ondanks onze focus op kwaliteit, weten wij toch de laagste prijzen te hanteren. Eén van de redenen hiervoor is dat wij uitsluitend online handelen en zo nauwelijks overheadkosten hebben. Wat dit voor u betekent? Lage prijzen en géén verzendkosten!


Bekijkt u op uw gemak onze leren jassen en bontjassen voor dames en heren. Heeft u eenmaal uw keuze kunnen maken, dan plaatst u uw bestelling snel, eenvoudig en vooral veilig dankzij onze SSL-verbinding. Wij vertellen u bij uw aankoop meteen hoe kort de levertijd is.