Welkom bij The Leather Palace

Connect with Facebook

Retourneren


Bij The Leatherpalace.nl heeft u voor al uw bestellingen 7 dagen om te retourneren.
Dit geldt vanaf het moment dat de bestelling in uw bezit is. Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken en/of passen, tenzij anders vermeld. Na afloop van deze termijn komt de koop definitief tot stand en bent u eigenaar van het gekochte goed.

 

Geld terug

Zodra wij het retourpakketje in goede orde hebben ontvangen, maken wij het betaalde bedrag over naar de rekening/account waar u mee betaald hebt. Dit gebeurt binnen 30 dagen (wettelijk geregeld).

Voor Belgische klanten die hebben betaald met Mister cash, wordt de termijn van 30 dagen aangehouden, te rekenen vanaf de dag dat wij de retournering hebben ontvangen. Deze langere termijn wordt gehanteerd omdat wij zelf betalingen pas na twee weken ontvangen. 
Indien Belgische klanten met Paypal betalen, worden terugboekingen binnen 14 werkdagen voltooid. Het bovenstaande geldt derhalve alleen indien er met Mister cash wordt betaald. 

 

In geval het goed ná de tweede maal wordt geretourneerd en vervolgens om terugstorting wordt verzocht, zijn wij genoodzaakt om € 14,95 administratiekosten in rekening te brengen.  Dit is omdat wij twee keer verzendkosten en handelingskosten hebben moeten maken. 

 

Wanneer het goed ná de derde maal wordt geretourneerd en vervolgens om terugstorting wordt verzocht, zijn wij genoodzaakt om € 29,95 administratiekosten in rekening te brengen.  Dit is omdat wij drie keer verzendkosten en handelingskosten hebben moeten maken. 

 

Goederen die in de uitverkoop zijn gekocht kunnen alleen geruild worden.

 

Ruilen

Een maatje groter, kleiner of een andere kleur?

Natuurlijk kunt u het artikel terug sturen als deze niet past of niet naar uw tevredenheid is. Wanneer u uw artikel wilt ruilen of retourneren, dient u gebruik te maken van "RMA REQUEST". Deze vindt u in uw aangemaakte account aan de linkerkant van uw scherm.
Let op, het nieuwe gewenste goed wordt pas verzonden als wij het geretourneerde hebben ontvangen!
 

Huisregels

Leatherpalace.nl hanteert regels voor het retourneren van het gekochte product. Mocht u het product willen retourneren, dan kan dit uitsluitend als deze:

 

* Binnen 7 dagen wordt teruggestuurd;

* in onbeschadigde, niet beschreven, originele verpakking zit (geopende verpakking wordt niet gezien als beschadiging);
* let op! jassen en andere producten dienen netjes opgevouwen te worden geretourneerd! Jassen die bijvoorbeeld opgepropt in een zakje worden teruggestuurd,        worden niet in behandeling genomen!

* niet gebruikt en onbeschadigd is (het passen van de kleding wordt niet gezien als gebruik);

* prijs- en informatiekaartjes moeten (zoals oorspronkelijk) aan het product gehecht zijn.

 

Geopende artikelen die niet voldoen aan het bovenstaande blijven uw eigendom. Wij sturen deze artikelen naar u terug en brengen de gemaakte kosten in rekening.

 

Bij een retourzending dient u altijd het ingevulde retourformulier en het originele pakpon/factuur bij te voegen.
Voor meer informatie verwijzen we u naar onze algemene voorwaarden.


!! Let op bij het retourneren altijd aangetekend opsturen, niet aangetekende verzendingen is op eigen risico !! 

 

 
Deze site gebruikt cookies. Door verder te browsen op onze website gaat u ermee akkoord dat wij cookies plaatsen. Meer informatie.
x